В конфликт на интереси се оказа зам.-кметът на Илинден“ Радослав

...
 В конфликт на интереси се оказа зам.-кметът на Илинден“ Радослав
Коментари Харесай

Зам.-кметът на „Илинден“ се оказа с фирма, оттегля се

 

В спор на ползи се оказа зам.-кметът на „ Илинден “ Радослав Колев. Участникът от „ Фермата “ е заместител на дълго отсъствалия Емил Бранчевски от „ Спаси София “. Това написа Tribune.bg.

Заместникът Колев се оказа с присъединяване във компания, което е неприемливо по закон. Той самичък призна за „ правния проблем “ в профила си във Facebook.

„ В ролята ми на заместник-кмет на регион Илинден, постоянно съм търсил и защитавал публичния интерес. Последните няколко месеца бяха извънредно предизвикателни за мен, само че в нито един миг нямах подозрение, че ще работя по този начин, че нашия регион най-сетне да стартира своето дългоотлагано развиване. На лице е юридически проблем, с мое присъединяване в сдружение от 2016год., което в никакъв случай не е правило активност, не е записано по ддс и е със статус замразено! Дали съм в нарушаване или е налице неточност, ще се откри от надлежните органи. Влязох в регион Илинден с желание за смяна на модела на работа и по тази причина съм подготвен да понеса следствията за позволения пропуск, в случай че се откри подобен! Междувременно и за – опазване на професионализма и безпристрастното осъществяване на активността в региона, аз поемам своята отговорност и се отдръпвам от поста зам.-кмет до привършване на всички инспекции! “, написа той.

По информация на Tribune.bg, Колев е в отпуск, тази вечер въпросът му ще бъде прегледан на съвещание на ОИК-Столична община. Той на практика управляваше региона 3 месеца в отсъствието на титуляра Бранчевски.

 

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР